Téli takarmány begyűjtése

Számos háziállattal rendelkezünk, így ez az időszak kiemelten fontos a mi életünkben, hiszen mindent amit lehet ilyenkor összegyűjtünk, mert ezzel is csökkentjük a téli időszakra vásárolt takarmány árát.

Az állatokbike-190483_640

Igen csak nagyra nőtt az állat állományunk, ami azt illeti. Neked van állatod? Na nem úgy kell ezt elképzelni, hogy mi is úgy jöttünk ki vidékre, hogy minden állatunk megvolt, hanem szép lassan az évek során valahogy mindig többen lettünk.

A vidéki élet nélkülözhetetlen „kelléke” a kutya, és a macska azt gondolom. Aki vidékre költözik, annak előbb vagy utóbb biztosan lesz ez a két állatkája. Aztán ahogy az idő telt, mindig többen lettünk. Lett egy Liza nevű kecskénk, aki igazából nem tudom, hogy ki akart jobban, Jani vagy én. Miután céljaink voltak vele, így egyedül nem maradhatott, így lett egy párja is nemsokára rá, ő Sanyi. Aztán ahogy telt az idő, jöttek a nyuszik, és mára már van birkánk is.

Azért egy ekkora állat állományt nem egyszerű télen nyáron ellátni. A tavaszi, és a nyári időszakban azért könnyebb, mert járunk kaszálni, és az ingyen van, és az állatoknak is megfelelő. Azért nem kis felelősség az, hogy ha már ennyi állatunk van, minden nap ellássuk őket megfelelően. Mindig is ez volt az álmom, és szerencsés vagyok, hogy találtam egy olyan párt magamnak, aki ebben támogat.