A vendéglőnk kiszállít – autógumit mindig a Gumidiszkonttól vásárolunk

Ha így visszaemlékszem, igazából gyerekkorom óta sokat jártam vendéglőbe. Mivel a 90-es évek elején születtem, így nem meglepő, hogy akkoriban még a pizzériák is csak “felfutóban voltak” kis hazánkban, ugyanígy a hamburger is inkább a mai “büfésnek” titulált, mirelit húspogácsás, csalamádés szendvics jellegű dolgot jelentette, más nemzetek konyhájának dedikált éttermekről pedig még annyira sem lehetett hallani. Így maradtak a kis családias éttermek, menza-kajákat kínáló kifőzdék, csárdák, ahol igazán hatalmas lakomákat lehetett csapni, és a kedves kis vendéglők, amikre úgy emlékszem, hogy barátságosak és otthonosak voltak. A sok kockás terítőre a mai napig emlékszem, mint ahogyan arra is, hogy mentünk el egyszer papámmal egy közeli vendéglőbe ebédelni kettesben egy nyári hétköznapon. Olyan jó becsinált levest talán azóta se ettem, mint ott!

Ezek után a meghatározó élmények után nem volt kérdés, hogy magam is a gasztronómia irányába kezdek kacsintgatni. Szerettem volna hasonlóan örömet szerezni, maradandó élményeket hagyni egy-egy finom íz formájában, mint ahogyan én magam is tapasztaltam anno. Emellett már egyfajta más értéket is hordoz magában egy vendéglő, hiszen teljesen átalakult a vendéglátás az elmúlt 20-25 évben. Én nem egy olyan helyet szerettem volna, ahol a modern design és a nemzetközi ízek dominálnak, hanem ahol a család minden tagja jól tudja érezni magát és egyszerű, házias, tápláló ételeket tudunk kínálni. Ez az álmom pedig négy évvel ezelőtt meg is valósult.

A vírus okozta kihívások során álltunk rá a kiszállításra, amikor is egyrészt a gépparkunkat is bővíteni kellett, másrészt a kapacitásunkat is, hiszen a környékről rengeteg rendelés érkezett be. Autóink téli és nyári gumijait illetően igencsak megbízhatónak bizonyult számunkra a Gumidiszkont hu webáruház, így mi már nem is szerezzük be máshonnan a szükséges gumiabroncsokat, csak tőlük. Én egyébként az interneten találtam rájuk, ahol egyből meggyőztek, azóta már jó pár embernek ajánlottam őket, akik szintén meg vannak velük elégedve, hiszen nagyon barátságos árakkal kell náluk számolni, valamint a szállítás is problémamentes és gyors.

Na de ami szerintem a weboldalon belül a legérdekesebb: a blog szekció. Sok időt el tudok itt tölteni a cikkek böngészésével, de azt hiszem, az soha nem mondható elvesztegetett időnek, hiszen mindig sok okossággal gyarapodok. Olvastam itt már például csomó okosságot a négy évszakos autógumiról (az oldal kifejezetten nem ajánlja ezeket egyébként, inkább a külön menüpontokban található nyári gumijaik és téli gumijaik között érdemes válogatni egy-egy szettet), aztán ott van az elhasznált gumiabroncs kérdésének dedikált cikk is, ahol szintén hasznos tippeket kaptam.

Márkákat tekintve egyébként kifejezetten szép a kínálatuk, biztos vagyok benne, hogy minden érdeklődő talál olyan gumit, ami a szívéhez legközelebb álló gyártótól van. Pirelli, Michelin, Goodyear, csak hogy a talán legismertebbeket említsem. Aztán ott vannak a középkategóriás és a budget autógumik is, amelyekre a szűrők segítségével mind rá tudunk keresni.

A miskolci telephelyű Gumidiszkont hu természetesen az ország minden szegletébe szállít, de a telephelyükön is van lehetőség átvenni a kiválasztott termékeket. A szállítás díja a honlapon is elérhető – 1990 Ft / gumiabronccsal számolhatunk, ami a költségeket illeti. A házhoz szállítás átlagosan – nem szezonális időszakban egy vagy két munkanapot vesz igénybe, míg sűrűbb időszakban, a futárszolgálatok leterheltsége miatt ez akár négy-öt munkanapot is jelenthet. A kiszállítást két általuk megbízott cég viszi, a GLS futárszolgálat és a Magyar Posta Zrt. segítségével jutnak el a csomagok a megrendelőkhöz. Ami a fontos, hogy a megadott szállítási címen mindenképp tartózkodjon az adott időpontban valaki, aki át tudja venni a csomagot.

Maga a megrendelési folyamat is nagyon egyszerű, tényleg bárki megbirkózhat vele, olyan is, aki még kezdő az internetes vásárlást illetően. A kereső és a beállítható szűrők segítségével könnyen tudjuk listázni a számunkra szóba jöhető termékek listáját, utána pedig elegendő a virtuális kosárba tennünk a kiválasztott árucikkeket. Ezután regisztrálnunk kell alapadatainkkal ahhoz (illetve nem muszáj, de érdemes, ugyanis vendégként is vásárolhatunk), hogy véglegesíteni tudjuk a rendelést és meg tudjuk adni a szállítási adatokat is. Ezután pedig már csak meg kell várnunk a korábban is említett 1-5 munkanapot, hogy átvegyük a rendelést. A végösszeget az átvételkor tudjuk kifizetni a futár részére, illetve akár bankkártyával is tudjuk rendezni az összeget. Tényleg nagyon egyszerű és kényelmes, ahogy mondtam. Egyrészt jó, hogy nem muszáj nekünk bajlódnunk az autógumik cipelésével, hazaszállításával, másrészt pedig a széles körű kínálat és a kedvező árképzés is a Gumidiszkont hu előnyei közé tartozik. Ha feliratkozunk a hírlevélre, akkor első kézből értesülhetünk a legújabb hírekről, akciókról, így mindenképpen ajánlott ez az opció.

Ha beütöd a keresőbe, hogy Gumidiszkont hu, te is rábukkanhatsz erre a fantasztikus oldalra. Engem már meggyőztek, azóta a lehető legkényelmesebb számomra az új autógumik rendelése – eggyel kevesebb dolog, ami miatt aggódnom kell az autóhasználat során! Remélem, hogy számotokra is hasznos lesz ez a bejegyzés, ha eddig bajban voltál, honnan szerezz be jó áron téli és nyári gumit. Emellett a szakmai cikkek sem elhanyagolhatók, hasznos infótár így egyben a Gumidiszkont hu, nem csak egy egyszerű webáruház. Összefoglalva: nekem nagyon jó a tapasztalatom velük, nem ismerek olyat, aki kínálatban és minőségben a konkurenciájuk lenne – így bátran ajánlom mindenkinek!