Kenőolaj tapasztalat megosztás a vendéglőben

Voltatok már vele úgy, hogy egy teljesen ismeretlen emberrel beszélgettetek egy jót? Múltkor velem éppen ez történt, amikor a feleségemmel a kedvenc vendéglőnkben voltunk. Ettünk-ittunk finomakat, amikor az egyik pincérrel valahogy feljött az autó-téma, majd az Olajwebshop neve.

Ne aggódjatok, ha nem hallottatok még róluk, én is ugyanígy voltam vele, amíg a pincér a vendéglőben el nem kezdett róla beszélni. De jól is jött a beszélgetés, mert épp új olaj kellett az autómba. Egyébként ha beírjátok a keresőbe, hogy Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból, akkor ki fogja adni az oldalukat.

Alapvetően már a honlapból kiderül, hogy az Olajwebshop tényleg szakértője a motorolajoknak. A menüben láthatjátok, mi mindent kínálnak: vannak olajok, szűrők, adalékok, fékfolyadékok, kenőzsírok, gyújtógyertyák és még sok más dolog, amik jól jöhetnek autód számára. Tehát alapból nem csak motorolajokat kaphatsz az Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból főoldalon, így akkor is érdemes továbbolvasnod, ha épp nem kell számodra olaj, de érdekel az autójavítás vagy karbantartás témája.

Olajwebshop.hu - kenőanyag megbízható forrásból

Szóval a pincér említette nekem, hogy az Olajwebshopnál rengetegféle motorolaj van, így többféleképp is tudsz köztük keresni. Ha rámész a főmenüben az olajokra, akkor kiad jó pár lehetőséget. Van motorolaj személyautó, motorkerékpár, teherautó, kerti gépek, vízjárművek vagy éppen mezőgazdasági járművek részére, ezekre tehát mind tudsz szűrni. Én személyautóra kerestem motorolajat, úgyhogy itt kezdtem nézelődni. Ezen belül is rengetegféle olajtípus van, de én tudtam, hogy nekem az 0W-30 típusú kell. A felsorolt termékekről minden vannak fent fotók illusztrációként, és persze a gyártói specifikációknál minden fontosabb infót megtalálsz az adott motorolajról. Ez alatt még a gyártóról is külön írnak, így megtudtam, hogy a Motul a világ első full szintetikus motorolaját állította elő 1971-ben. Lejjebb pedig külön meg tudod nézni, hogy melyik motorolajat ajánlják a te saját autódba. Lecsekkoltam én is, mit írnak, és bizony hallgattam az Olajwebshopra, mivel éreztem a honlap alapján is, hogy itt nagyon is hozzáértő emberek rakták össze a weboldalt. Ezt akkor is látod, ha a már említett Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból főoldalt megnézed.

Miután kosárba tettem a motorolajat, még felajánlott a honlap egy kiegészítő terméket is mellé, pontosabban egy Motul motoröblítőt 300 ml-es kiszerelésben. Hozzá is adtam a kosárhoz, majd kiszállítással megrendeltem, mert az a legkényelmesebb. Megjegyzem, hogy 30.000 forint felett ez a kiszállítási díj ingyenes, úgyhogy érdemes akár egyszerre megvenni mindent az olajwebshop.hu-ról. A honlapon írt 2-5 munkanapot végül tudták is tartani, kedden rendeltem meg az olajat, és péntekre már ki is hozták.

És mi van akkor, ha ti személyesen vennétek át a rendelésetek, vagy éppen benéznétek az üzletbe? Van Óbudán, Kőbányán, Kelenföldön és Újpesten is üzletük, melyeknek mind megvannak a külön elérhetőségei a szaküzletek résznél. Külön tetszett, hogy mindenhol az is le volt írva, hogy miként kell megközelíteni az adott boltot, ez sokat segít a magamfajta embereknek, akik nem tájékozódnak jól.

Szóval, nézzetek rá a weboldalukra az Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból címszavak segítségével, és ti is biztosan elvesztek majd a hatalmas kínálatban. Ha kérdésed merülne fel bármivel kapcsolatban, akkor pedig minden infó ott van a lap alján, fel tudjátok venni a kapcsolatot velük telefonon és e-mailben is.

Én végül nagyon hálás voltam a vendéglőben a pincérnek, hogy említette az Olajwebshopot, hiszen azóta onnan veszek gyakorlatilag minden autós kelléket, azok közül, amiket fent már felsoroltam, hogy lehet kapni náluk. Azóta van már fékfolyadékom, szűrőm és gyújtógyertyám is onnan, mindezeket pedig egészen jó áron lehetett kapni.

Na, meghoztam a kedvet, hogy rákeress te is az Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból szavakra?