Alapítsuk meg éttermünket egyszerűen, az internet segítségével

Egy éttermet alapítani mindig is nagy álmom volt. Bár sokáig nem tudtam, hogy egy étterem milyen sokféle szolgáltatást tud nyújtani. Ennek főleg az lehetett az oka, hogy a szüleim ízlése nem volt éppen extravagáns. Őszintén, engem ez nem is zavar annyira, de mikor már évek óta ugyanarra a magyaros helyre jártunk, kicsit azt éreztem, hogy az étterem koncepcióban nincsen túl sok képzelet.

A fővárosba költözésem után azonban rájöttem, hogy az étel sokkal többről is szólhat, mint a szűzérme, vagy a velős pacal. Megismertem különböző országok szokásait és ételeit. Ebből pedig rengeteg inspirációt tudtam gyűjteni, amit néha haza is vittem. A szüleim teljesen le voltak döbbenve, hogy mondjuk milyen finomak lehetnek az otthon elkészített indiai ételek. Még arra is rávettem őket, hogy saját maguk is kipróbálják.

A következő lépés azonban csak évekkel később jött el számomra. Ez pedig a saját éttermem megalapítása volt. Egy cég megalapítása nem a legegyszerűbb dolog Magyarországon, úgyhogy mindenképpen szerettem volna találni egy olyan helyet, ami segíteni tud ebben. Alapból csak a cégalapítás illetéke után kutattam az interneten, mikor rátaláltam a Székhelyszolgáltatás24 oldalára. Először nem hittem volna, hogy ilyen komoly ügyeket is el lehet intézni az interneten, a Székhelyszolgáltatás24 azonban új távlatokat nyitott meg előttem.

A cégalapítás illetéke feliratra kattintva egy olyan oldalra kerültem, ahol minden a helyén volt. Ritkán lehet azt tapasztalni, hogy egy cég tényleg odafigyel arra, hogy miként néznek ki. Ezalatt pedig nem a csicsás design elemeket értem, hanem egyszerűen azt, hogy az oldal egységesnek tűnjön. A Székhelyszolgáltatás24 azonban tudta, hogy ez milyen pluszt tud adni a potenciális ügyfél számára.

Az oldal kinézetét azonban megerősíti a kialakítás is, ami biztosan nem fogja hagyni, hogy elvesszünk. A cégalapítás illetéke kapcsán elérhető egy rövid tájékoztató az oldalon. Viszont nem csak ebben a témában kínálnak nekünk információkat. Szerencsére így is könnyen megtaláltam azt, ami engem érdekelt és elkezdhettem az olvasást.

A cégalapítás illetéke szöveg nem volt túl hosszú, mégis azt éreztem, hogy mindent összefoglaltak, amiről érdemes lehet tudni. Ez azért is annyira különleges, mert sok embert az tántorít el a saját cégének megalapításától, hogy azt érzi, nem elég képzett ehhez. A jogi szövegek nagyon bonyolultak tudnak lenni. A Székhelyszolgáltatás24 azonban meg tudta őrizni úgy a szakmaiságot, hogy az közben nem ment az érthetőség rovására.

A cégalapítás illetéke cikk pedig teljesen meggyőzött azzal kapcsolatban, hogy náluk szeretném elintézni a cégalapítást. Már csak azt kellett megtudnom, hogy mennyiért vállalják ezt el. Nem ért azonban ekkor sem csalódás, mivel a Székhelyszolgáltatás24 teljesen vállalható árakkal dolgozik. Egy kezdő vállalkozó pedig nem is kaphat jobb ajánlatot ennél. Az elérhetőségeiket sem kellett nagyítóval keresnem, mivel az oldal több részén is ki voltak írva.

Mikor betelefonáltam, szinte azonnal felvették a telefont. Ehhez sem voltam túlságosan hozzászokva. Rögtön rátértek a legfontosabb dolgokra és nem húzták az időmet. Ezt nagyon tudom becsülni egy cégben. Megbeszéltük azt, hogy milyen elvárásaim vannak és mikor egyértelmű lett, hogy mindkettőnk számára megéri az üzlet, rögtön igent is mondtam. A cégalapítás illetéke be lett fizetve, nekem pedig nemsokára megalapult a saját cégem. Sokkal több időt vett volna igénybe az egész folyamat, ha nem kértem volna egy olyan megbízható cég segítségét, mint a Székhelyszolgáltatás24.