Szerezzünk új kerekeket a motorra, még vacsora előtt

Azóta, hogy egyedül élek, szinte minden nap magamra főzök. Persze nem mindig valami nagy ebédet, sokszor csak a reggelimre és a vacsorámra kell odafigyelnem. Ez azért van, mivel több napra előre szoktam gondolkozni az ebéddel. Sokan nem szeretik megenni a másnapos kaját, én azonban úgy gondolom, hogy ezzel a hozzáállással az ember rengeteg pénzt és időt veszteget el.

Szeretek főzni, de azért őszintén, ha minden nap ezt kéne csinálnom órákig, akkor nagyon hamar megutálnám az egészet. Pedig a főzés főleg az önkifejezésről szól és ezt a részét szeretem a legjobban. Meg persze azt, hogy közben mindig lehet hallgatni valami érdekes podcastet, vagy egyéb rádió műsort. Sokszor csak berakok valami zenét és szinte elsuhan mellettem a főzéssel töltött idő, főleg, ha éppen szabadnapos vagyok.

Szabadidőmben még motorozni szeretek nagyon, viszont ezzel kapcsolatban is már többször megnehezítette a dolgomat az alkatrész rendelés. Szerintem minden járműves hobbinak ez a legrosszabb része. Nem tudtam azonban, hogy felesleges volt a szenvedésem, mivel léteznek olyan nagyszerű oldalak, mint a https://www.motortire.hu, ahonnan szinte bármit be lehet szerezni a motorgumi témában. Az egyik barátom ajánlotta, miután hallotta, hogy a boltos gumivásárlásról panaszkodtam. Rögtön meg is néztem, mivel adni szoktam a szavára és nem kellett csalódnom.

Sokszor elég csak ránézni egy oldalra és rögtön tudja az ember, hogy egy megbízható cégnél jár-e. A https://www.motortire.hu pedig pontosan ezt az érzést keltette. A felület szépen nézett ki és könnyen kezelhető volt. Utóbbi a legfontosabb, hiszen senki sem akar órákat eltölteni egy internetes oldalon. A https://www.motortire.hu azonban amellett, hogy valóban egy nagyszerű felületet hozott létre, még képes volt megfogni a motoros életérzést is. Nem tudom, hogy mi az, amivel ezt elérik. Talán a színek, vagy a képek, amiket használnak. Ettől függetlenül egy élmény volt böngészni az oldalukat.

Viszont nem gyönyörködni jöttem, hanem motorgumit akartam venni. Ehhez is megadnak nekünk minden segédeszközt az oldal tetején található motorgumi kereső képében. Csak be kell ütnünk pár alap adatot a járművünkről és már elénk is fog kerülni az összes olyan termék, ami megfelelő hozzá. Így nem kell a helyi boltost kérdezgetni, vagy találgatni. Ráadásul a választék is sokkal nagyobb, mint egy sima boltban, úgyhogy nem kell beérnünk egy rosszabb termékkel.

Az összes gumihoz egyébként részletes leírást is fűztek, emellett pedig mindig láthatjuk, hogy milyen márkáról van szó. Ez alapján is lehet szűrni, úgyhogy biztos nem fogunk elveszni ebben a bőséges választékban. És akkor azt még nem is említettem, hogy az árak milyen nagyszerűek. Ezt persze valamennyire el is lehet várni, hiszen online boltról van szó, viszont őszintén meglepődtem, hogy mennyit tudok így spórolni. Ezt pedig az se fogja lenullázni, hogy szállítási díjat kell majd fizetnünk, mert az az összeg szinte elhanyagolható.

Nagyon örültem ennek a sok pozitív csalódásnak, úgyhogy be is helyeztem az általam kiválasztott gumit a kosárba. A rendelés menete egyébként nagyon egyszerű volt. Nem kellett mást tenni, csak megadni pár adatot, illetve kiválasztani, hogy miként szeretnénk fizetni. Az egész folyamat nem vett igénybe többet pár percnél, ami elképesztő, ha belegondolunk, hogy már csak azzal mennyi idő elment volna, ha át kellett volna mennünk egy rendes boltba. Minden motorosnak szívből ajánlom a https://www.motortire.hu oldalát.