Éttermi pólótalálat

Igazából elég ritkán járok éttermekbe, ennek több oka is van, mindenesetre lássuk be, általában jóval pénz- és időtakarékosabb az otthoni főzés. Ettől függetlenül néha jól esik akár alkalom nélkül is étteremben, vendégházban enni, hiszen ideális esetben megvan a maga hangulata és jóval kényelmesebb is. Arról nem is beszélve, milyen nehéz jó éttermet választani! Annyi szempontot lehet figyelembe venni, amennyi már tényleg megnehezíti a döntést, és végül sokszor inkább otthon marad az ember fia-lánya, ha valamiért esetleg nem tud eljutni a kedvenc éttermébe.

Egy fárasztóbb hét után a barátom lepett meg egy ilyen éttermi vacsorával – már tényleg szükségem volt egy hasonló, nyugodtabb estére. Hát, amilyen a mi szerencsénk, a „nyugodt” este nem kifejezetten jött össze, mert a kedvenc éttermünkben nem éppen a szokásos csend uralkodott, hanem jelen volt még egy nagyobbacska nőtársaság, bár szerencsére nem voltak kirívóan hangosak. Utólag vissza gondolva szerencse volt, hogy pont akkor mentünk, mert máskülönben nem ismertem volna meg a Lolmarkt-ot.

Ami leginkább feltűnő volt, az az, hogy minden, de tényleg minden a rózsaszín valamely árnyalatában pompázott, így nem volt meglepő, mikor kicsit közelebb érve kiderült, hogy egy lánybúcsút tartó társaság érzi jól magát. Ennek végül valamelyest örültem is, mert egy kedves ismerősöm megkért, hogy segítsek neki egy közös barátnőnk lánybúcsújának a szervezésében – az esküvőre mindketten hivatalosak voltunk; így rögtön felkeltette a figyelmemet, hogy a lánybúcsú póló teljesen egységes volt mindenkin, de nagyon egyedi és szépen kivitelezett.

A szerencsének köszönhetően, mikor mi már épp távozni készültünk, alkalmam nyílt az egyiküket megkérdezni, hogy a lánybúcsú póló pontosan honnan is vannak: megtudtam, hogy a Lolmarkt termékei, viszont a grafikák egyedi tervezésűek – így még érdekesebbnek tűnt, így természetesen másnap otthon rá is kerestem a webáruházra, ami alapján rögtön szimpatikusak lettek.

Jobban is megnéztem a honlapot: gyors szállítás, lehetőség méretcserére, személyes vásárlási lehetőség… túl szép, hogy igaz legyen, főleg, hogy még lánybúcsú póló is volt, nem is egy! A honlapot részletesen átolvasva tényleg úgy éreztem, hogy itt fontosak a vásárlók és az ő elégedettségük: minden információnál törekedtek a közérthetőségre is. Ezek alapján végül nem is haboztam, rögtön megbeszéltem a többiekkel az innen való rendelés lehetőségét.

Az áruház mindenkinek elnyerte a tetszését, ahogyan szinte az összes, idevágó minta is, mégis preferáltuk az egyéni terveztetés lehetőségét, amivel végül éltünk – mindenki legnagyobb megelégedésére.  A honlapon minden lényeges kérdésünkre megtaláltuk a választ és valóban a leírtak szerint ment minden, azt kaptuk, amire számítottunk az étteremben is látottak alapján – és persze, amit szerettünk volna. Ugyan számos hasonló profilú vállalat van a piacon, a Lolmarkt szerintem szinte minden lehetséges vásárlói igényt képes kielégíteni, legyen szó lánybúcsú pólókról, egyedi grafikai tervezésről vagy bármi másról, amit vállalnak.

Összességében a webáruházban nem csalódtunk, nyugodt szívvel tudjuk ajánlani bárkinek, aki szeretne valamilyen mintás pólót, pulóvert rendelni, akár egyedi, személyre szabott grafikai megoldásokat is felhasználva.