A biciklitartó mindig az autón van

Sokat közlekedünk autóval, de hívei vagyunk a két keréken való közlekedésnek is. Legutóbb akkor ültünk kocsiba, amikor egy közeli kisvárosban levő vendéglőbe mentünk családi ünnepséget tartani – gyakori, visszajáró vendégei vagyunk ennek a helynek, édesapám és a tulajdonos egyébként régi kedves ismerősei egymásnak. Mindenkinek megvannak a maga kedvencei az étlapról, és mivel ezek általában közönségkedvencek, nem is kerülnek le onnan. Azonban nagyon szeretem ebben a helyben azt, hogy mindig nyitottak az újításra, és szeretnek szezonról szezonra pár különlegességet is behozni. Szóval vegyes, hogy mikor maradok a jól bevált klasszikusoknál, és mikor kísérletezek egy kicsit a rendelésnél. Amúgy a tesóm érdekes módon mindig azért az ételért van oda, amit én rendelek, mindig azt mondja, hogy meglátva az elkészült ételeket valahogy az enyém jobban tetszik neki… De szigorú vagyok, sose szoktam vele cserélni csak emiatt! De azért mindig adok neki belőle valamennyit.

Amikor épp nem csak az autó kényelmével szeretnénk élni, akkor fogjuk magunkat és a négy kerékről – ahogy a megfelelő terepre értünk – váltunk a két kerékre. Ebben a gyakori tevékenységben nagy segítség számunkra a thule biciklitartó, amit az autofelszerelesek.hu shopjában vásároltak meg a szüleim. Akár négy darabos szettet is be lehet szerezni a weboldalról, de olyan eszközt is találni, ami egy, kettő vagy éppen három kerékpár tárolására és szállítására alkalmas az autó tetőjén.

Nekünk egyértelműen négy darabos szettre volt szükségünk, és nyilván nem volt utolsó szempont a jó ár sem, így jött képbe nálunk a thule biciklitartó. A listanézetben egyébként már láthatunk a különböző termékekről jó néhány adatot, például azt, hogy raktáron, központi raktáron van-e épp a termék, vagy nincsen raktáron, utóbbi két esetben pedig a beérkezés várható idejét is feltüntetik. A biciklitartók közt nem csak tetőre szerelhető van egyébként, sőt, összességében elég sokféle dolgot árul az autofelszerelesek.hu oldala: például hólánc, könyöklő, légterelő, és számos kisebb-nagyobb autós és utazással kapcsolatos kiegészítő kapható még náluk. Egy tuti tipp: szülőknek, nagyszülőknek még ajándékot is tudsz itt találni, legalábbis nálunk nagy volt az öröm, amikor egyik évben karácsonykor egy autós kosárral leptem meg anyát, apát pedig egy speciálisan az ülésre rögzíthető vállfával. Anyának kellett ugyanis egy olyan kosár, ami nem mozog össze-vissza az autóban, megkönnyíti a bevásárlást például. Apa pedig végre szépen és biztonságosan ki tudja akasztani a zakóit, amikor úton van.

Szóval tényleg szívből tudom javasolni, hogy ha a családod nagy kerékpáros, de nem ritka az sem, hogy az autót használjátok, érdemes az autofelszerelesek.hu thule biciklitartó kínálatát megismerni, mert nagyon jó árakkal dolgoznak. Emellett szerintem nagyon kényelmes, hogy a weboldalon bárhonnan, bármikor lehet válogatni a termékek között – legalábbis én sokkal jobban preferálok egy webshopot általában, mint a fizikai üzleteket. Ráadásul az autofelszerelesek.hu-nál még bizonyos termékekhez videós segítség is elérhető az árucikkekhez a képek és a leírások mellett, így maximálisan meggyőződhetsz arról, hogy milyen a megjelenésük és hogyan veheted őket használatba.