A kiszolgálás jobb a MetaAutoszerviznél, mint egy étteremben

Nincs annál bosszantóbb dolog számomra, mint az, ha egy vendéglátásban dolgozó ember bunkó a vendégekkel. Természetesen abban az esetben, ha semmi okot sem adnak rá. Engem ez kezdett el taszítani az utóbbi időben attól, hogy bármiféle étterembe betegyem a lábamat. Egyszerűen annyira semmitmondó vagy egyenesen bunkó a kiszolgálás, hogy teljesen elment tőle a kedvem. Tudom, mindenkinek lehet rossz napja, de egy mosolyt mégsem annyira megerőltető viszonozni.

Vagy én gondolom rosszul?

Ha valaki ebben a szférában dolgozik, mégis illik legalább erőfeszítést tennie magán, hiszen csak a vendégekből él. Azokból, akiknek hümmög a kérdéseire és levágja eléjük a tányért. Sok esetben nincs ok arra, hogy bárki így viselkedjen. A párommal gyakran tapasztaljuk azt is, hogy mivel fiatalok vagyunk, azt gondolják, nincs sok pénzünk, és hosszú ideig megvárakoztatnak a kiszolgálással (talán reménykedve abban, hogy el is megyünk). Elég sok kellemetlen helyzetet okozott már ez, éppen ezért amikor csak tehetem, otthon főzök magunknak. Bocsi, éttermek.

Ezzel szemben az autót nem tudjuk otthon megjavítani. Nemrégiben szükségünk volt szervizre, és már előre féltem. Vajon megint a rosszindulattal kell szembetalálnom magamat? – tettem fel a kérdést. A barátom körbekérdezett, hogy melyik szervizt érdemes választanunk, így írta meg üzenetben, hogy csekkoljam le a MetaAutoszerviz.hu oldalát. Őszintén nem gondoltam volna, hogy bármely autószerviz ennyit adna a weboldalára, mert autót úgyis mindig kell javítani, de ezzel az alkalommal azt mondom, hogy le a kalappal.

Próbáltam végignézni, hogy érdemes-e ide elvinnünk az autót. Rengeteg szolgáltatást kínálnak, szóval meg tudtam bizonyosodni afelől, hogy a mi problémánkra is van náluk megoldás. Az egyszerű állapotfelméréstől az olajcserén át a gumi szervizelésig mindent vállalnak. Mi úgy vettük észre, hogy a lengéscsillapító hibádzik a kocsinkban.

Azt írták, hogy mindegy milyen javításról van szó, először minden esetben elvégeznek egy állapotfelmérést az autón. Ez után az átvizsgálás után ők kiállítanak egy árajánlatot, tájékoztatnak arról, hogy felmerültek-e még esetleges egyéb problémák, és kizárólag azok után látnak munkának, hogy mi azt az árajánlatot elfogadjuk.

Abszolút haladnak a korral, mert a MetaAutoszerviz.hu alapján kiszűrt információk szerint náluk mindent lehet online intézni. Adnak árajánlatot, majd azt elfogadva a munka megkezdésével tájékoztatnak a folyamat lépéseiről, még fotót is küldenek, ha akarjuk. A menet végén pedig adminisztratív kérdéseket is lehet online végezni, mint például a számla kézbesítése. Ez mindkettőnknek nagyon kényelmes megoldásnak ígérkezett a sűrű napjaink miatt.

Azt kell mondjam, hogy már úgy elégedettebbnek éreztem magamat, hogy csak a honlapjukat olvastam, mint a legtöbb étteremben kiszolgálás közben. Egyetértek azzal, hogy teljesen ügyfélközpontúak, hiszen a tájékoztatás és az együttműködés fontos szerepet játszik a MetaAutoszerviz.hu vállalkozásában. Elmondtam a páromnak a véleményemet, és rábólintott ő is erre a lehetőségre.

Minél hamarabb időpontot foglaltunk a szervizbe, így, mikor abban az időben gurultunk be hozzájuk, tényleg egy percet sem kellett várnunk, hogy foglalkozzanak velünk. A helyiség nagyon tiszta volt, kényelmesen éreztük magunkat, és nyugodt szívvel hagytuk ott autónkat. Miután felmérték a kocsinkat, valóban megküldték az árajánlatot, aminek elfogadásához elég volt a kisujjunkat megmozdítani.

A mechanikai ellenőrzésük után pedig tájékoztattak minket, hogy bizony igazunk volt, és lengéscsillapítót kell cserélni. Mivel az információáramlás működött náluk, megbíztunk bennük, és rájuk hagytuk az alkatrész beszerzését. Így az elvégzett munka mellett az alkatrészre is kaptunk garanciát. Egyébként, ha nem vagytok biztosak abban, hogy pontosan mi lehet a gond az autótokkal, érdemes lecsekkolnotok a MetaAutoszerviz.hu oldalát ezzel kapcsolatban is, mert az egyes szolgáltatásoknál részletezik a problémára utaló jeleket is.

Végig precízen dolgoztak, minket pedig egy pillanatra sem hagytak kétségben, hogy éppen mi történik a munkafolyamat során. Meglátszott, hogy valóban nagy tapasztalatuk van a szakmájukban, és szolgáltatásból csillagos ötöst érdemelnek.