Székhelyszolgáltatás – vidéken akár IPA mentesen is!

Sokszor mondtam én már, hogy a vidéki élet több aspektusból jobb, jövedelmezőbb is lehet, mint a fővárosi lét. De nem csak a gazdaság és a gazdálkodás oldaláról lehet megközelíteni ezt a témát, hanem egészen más oldalról is. Például ha székhelyszolgáltatás az aktuális kérdés. Vidéken ugyanis vannak olyan települések, amelyek azzal próbálják magukhoz csalogatni a vállalkozásokat, hogy nem kell náluk IPA-t fizetni. Ez egészen kecsegetető ajánlat, azonban ha nem rendelkezünk saját székhellyel, akkor a bérlés ebben az esetben érhető módon drágább lesz, mint a nagyvárosi, IPA köteles területeken.

A szekhelyszolgaltatas24.hu csapata azzal foglalkozik, hogy a lehető legjobb székhelyszolgáltatást sikerüljön a megrendelőnek kiválasztani a csomagok közül. Ebben úgy tudnak érdemben közreműködni, hogy közzé tették a honlapjukon, hogy mik azok a pontok, amiket végig kell gondolni egy székhely megválasztásánál. Nem kell nagy és bonyolult dolgokra gondolni, egyszerűen csak olyan alapvető kérdésekre, amelyekre egy vállalkozás elindítása előtt egyébként is választ kell tudni adni.

Itt viszont egy helyen össze van gyűjtve minden átrágni való kérdés. Hogyha nem vagyunk biztosak a dolgunkban, akkor érdemes felkeresni egy könyvelőt, majd a vele való tanácskozást követően dönteni a továbbiakat illetően.

A már említett weboldalon többféle szolgáltatási csomag közül lehet választani, de közös pont is vannuk bennük: a kedvező ár. Ezért cserébe Budapesten belül is több cím közül lehet választani és ráadásul minden esetben átveszik és továbbítják a leveleket, szóval teljeskörű szolgáltatást nyújtanak.

A székhelyszolgáltatás ma már nem luxus, csak meg kell válogatni, hogy kitől rendeljük meg. A szekhelyszolgaltatas24.hu egy remek alternatívát jelenthet, főleg, hogyha az IPA mentesség is fontos.