Erika lánybúcsúja a Balatonnál

Erika nagyon céltudatos menyasszony. Pontosan tudja, hogy mit akar, ez a munkáján is meglátszik, hiszen főnöki beosztásba dolgozik, ahová egyedül küzdötte fel magát. Én már kiskora óta ismerem, nagyon erős nő. A szülei korán elváltak, ő nagyon szerette az apukáját, így vele maradt. Csak hogy, az apukája megismert egy fiatal nőt, akibe beleszeretett. Ez a nő pedig nem bánt jól Erikával. Folyamatosan parancsolgatott neki, apukája pedig sokat dolgozott, így nem tudott ott lenni. És valamiért egy-egy vitánál mindig a barátnőjének hitt, mintsem a lányának, sőt, igyekezet kimaradni belőle. Erikát ez nagyon bántotta. Hamar elege lett abból, hogy rongyként bánnak vele, így 18 évesen, miután leérettségizett, fogta magát és elköltözött otthonról. Nem ment egyetemre, amiért apukája nagyon mérges volt rá, inkább elkezdett dolgozni. 1 év alatt rengeteget spórolt a kemény munkájával, így aztán beiratkozott egyetemre, méghozzá gazdálkodást tanulni. Az apukája ezt az ötletét már támogatta, és küldött neki pénzt. Így Erika el tudta végezni az egyetemet, de mellette azért dolgozott. Már egyetem alatt is jó gyakornoki helyet szerzett egy cégnél, ahol később egyre feljebb és feljebb lépett. Miután lediplomázott, minden erejét a munkájának szentelte, és később vezető lett. A karrier mellett nem sok ideje maradt például párkapcsolatra sem. Az egyetem alatt volt pár kapcsolata, de egyik sem volt hosszabb fél évnél. Mindegyik kihűlt egy idő után. Aztán a munkahelyén sem alakultak fényesen a dolgai, futó kapcsolatai voltak, melyekből ő lépett ki egy idő után. Sokáig bánkódott úgymond, hogy egyedül fog megöregedni, mert a sikeres, karrierista nőket a férfiak elkerülik, mígnem találkozott Örssel. Örs igazán jó fej, megértő és vicces pasas, aki nem ijed meg egy szókimondó lánytól. Nem félt megkérni a kezét sem!

Erika pedig boldogan igent mondott. Sikersztori az övéké, és bár az esküvő még nem is, a lánybúcsú már megvolt. És elég vagányul sikerült. A főszervező Angéla volt, Erika unokatestvére. És a lánybúcsú a Balatonnál került megrendezésre, méghozzá vitorláztunk a csajokkal. Angéla a részletekbe is beavatott. Elmondta, hogy a balatonpro.hu oldalon találta meg ezt az ajánlatot, ahol direkt lánybúcsúkat szerveznek. Különböző csomagok közül lehet választani, és minden csomag tartalmaz vitorlázást, korlátlan alkohol fogyasztást, belépőt a siófoki bulikba és wellnessezést más napra. Azonkívül lehet a hajón aludni, reggelit és vacsorát is kérni. Egyszerűen nagyon jól hangzik. És nem is olyan drága. 7 990 forint és 14 990 forint/fő között van az ára egy-egy csomagnak. Annyi mint szállás 1 éjszakára valahol. Szerintem nagyon megéri!

És mivel én is hivatalos voltam az eseményen, így a saját tapasztalataimról is tudok beszélni. A személyzet nagyon kedves volt. Autóval mentünk le, és ők már vártak minket a hajónál. Segítettek felvinni a csomagjainkat, bemutatták a szobákat, mi pedig hamar megbeszéltük, hogy ki hol alszik és oda tettük le a kis csomagunkat. Aztán pedig welcome drinkkel köszöntöttek, ami nagyon finom volt, és eléggé jól esett. Hamar elkezdtünk italozni, és kipróbáltunk pár játékot, amit Angéla írt össze. Aztán elkezdtünk vitorlázni. A személyzet segítőkész volt, és még az sem zavart bennünket hogy el kezdett cseperegni az eső. No nem esett nagyon, mert akkor leállították volna a vitorlázást, csak egy kicsit csepergett, és azt mondták, így még biztonságos. Hát gyerekek! Esőben a legjobb vitorlázni! Na meg az is jót tett, hogy kicsit ittunk előtte. Még sosem volt ilyen jó élményben részünk! És természetesen vagány képeket lőttünk, hogy aki nem jött el, az pontosan jól tudja majd, hogy miről maradt le!

Egyszóval Erika méltó lánybúcsút kapott, amiért hálás is volt nekünk.