Van egy szőnyeg a vendéglő teraszán

A nászutunkról tartottunk hazafele a párommal, amikor betértünk egy takaros vendéglőbe ebédelni egy kicsiny faluban. Méretéből adódóan minden helységet kihasználtak benne. Összesen öt asztalt lehetett elfoglalni. Az asztalokon retro alátétek várták az embereket, és a gyertya mellett egy váza virág adta meg a további hangulatot. A háttérben szólt a zene, melynek forrása egy pici rádió volt.

A vendéglő étel-és italkínálata egyszerű volt, a nagymamák közkedvelt fogásait tartalmazta. Mint kiderült, egy aranyos, idős néni vezeti az éttermet, és a konyhában a családja segít neki a főzésben. Nekem muszáj volt megkóstolnom a húslevest, amely isteni finom volt. Arról nem is beszélve, hogy a másodikként rendelt rántott hús tört krumplival egyszerűen kifogásolhatatlan volt. A barátomnak a pacalpörköltre esett a választása, amelyre szintén csak csillagos ötös osztályzatot lehetett adni.

Desszertre egy-egy presszót és mini süteményeket kaptunk. Miközben elfogyasztottuk őket, észrevettem, hogy a teraszon található szőnyeget épp egy géppel takarítják. Meg is kérdeztem a felszolgálót – azaz az egyik unokát -, hogy mit használnak.

Elmondása szerint minden takarításhoz a Greenway Magyarország Kft.-től bérlik a takarító gépeket. Amit akkor éppen az apukája használt, az egy kárpittisztító volt, méghozzá a TASKI® aquamat 10.1 modell. Az előbb említett cégnek egy weboldala is van, ahol széles körű tájékoztatás várja az érdeklődőket. A leírtak alapján ez egy sokoldalú szőnyeg-és kárpittisztító gép, amellyel kiváló tisztítási eredmény érhető el. Eltávolítja a beivódott szennyeződéseket, amely nemcsak növeli a szövet élettartamát, hanem visszaadja az eredeti megjelenést is. Kemény felületeken, azaz kerámiaalapokon, csúszásgátló felületeken is használható.

Az előnyei közé tartozik a tökéletes mélytisztítás, a gyors és hatékony folttisztítás, a könnyű mozgatás és szállítás, illetve a kiegészítők széles választéka. Az elsőnek említett tulajdonság fő ismérvei, hogy a tisztítóoldat behatol a szövet belsejébe, majd a gép kiszívja onnan és mélyrehatóan megtisztítja a kárpitokat. Ennek a módszernek köszönhetően megnő a szőnyegek élettartama, mivel a TASKI aquamat 10.1 eltávolítja a szálak közé ékelődött szennyeződéseket, és tökéletes megjelenést biztosít az anyagoknak.

kárpittisztító

Moduláris kialakításának , könnyű súlyának és kis méretének köszönhetően ez a kárpittisztító gép könnyen mozgatható a különböző helyszínek között. Ráadásul a szőnyegre kiömlő folyadékok, koszfoltok mihamarabbi kezelésénél jó, ha nálunk van a a TASKI aquamat 10.1. opcionális kézi kiegészítőfejjel és a TASKI folteltávolító szereivel, mivel a balesetekből adódó foltokat gyorsan és hatékony eltünteti.

A legjobb eredmények érdekében, a szórófej segítségével már a mélytisztítás előtt előnedvesíthetjük a tisztítószerrel a kárpitot. A 12 cm-es kárpittisztító-fejjel a szőnyegpadlós lépcsőket, és egyéb nehezen hozzáférhető kárpitfelületeket is könnyedén megtisztítja. A bolyhos kárpitkefével lehetőség nyílik megmozgatni és megemelni a letapadt szövetszálakat, ezzel biztosítva az egyenletes felszínt és a könnyebb száradást.

A Greenway Magyarország Kft. dizájnos, szép weboldalán a takarítógépek műszaki adatairól is lehet részleteket olvasni, és az elérhető modelleket is megtaláljuk a tartozékokkal, kiegészítőkkel együtt. Természetesen más típusú gépek is elérhetőek. A kárpittisztítókhoz tartozik egy TASKI® procarpet 45 és egy TASKI® procarpet 30 modell is.

Ez a cég általánosságban véve mindenki számára elérhető prémium minőségű takarítógépeket kínál egy olyan szolgáltatási csomagban, ahol a partnereknek nincsen beruházási költségük és üzemeltetéssel kapcsolatos feladatai. A bérlés tekintetében egy olyan szolgáltatást kapnak a vevők, amellyel biztosítják az ügyfél igényének a legmegfelelőbb takarítógépet, átvállalják az üzemeltetéssel járó költségeket, tervezhetővé és kiszámíthatóvá teszik a kiadásokat.

A weboldalon a Greenway Kft. elérhetőségei is megjelennek olyan információkkal, mint például a telefonszám és az e-mail cím.