Egy vendéglőben találtam meg a legjobb illatokat

Sok furcsaságom is van a mindennapok során, de amin talán a legtöbben meg szoktak lepődni az az, hogy élek halok az illatokért. Ezt tudva talán már nem is meglepő, hogy az otthonomban is igyekszem mindig jó illatot csinálni. Ehhez általában illóolajokat szoktam használni.

Amikor a párommal elmegyünk egy vendéglőbe vacsorázni, akkor is mindig fel szokott tűnni, hogy figyelnek az illatokra. Nem szeretem azokat a helyeket, ahonnan mindig úgy jövök ki, mintha a konyhában ettem volna. Persze nem egyszerű elkerülni azt, hogy egy vendéglőben ne legyen étel illat, de sok helyen ezt el tudják kerülni. Ezért mi inkább ezeket a vendéglőket preferáljuk.

A legutóbbi ilyen vacsoránk alkalmával viszont észrevettem, hogy abban a vendéglőben bizony sokkal jobb illatok vannak, mint korábban bármelyikben. Meg is kérdeztem a pincért, hogy ezek az illatok minek köszönhetők. Elmesélte, hogy illóolajokat használnak a jobb illat érdekében. Mivel mint már tudjátok, én nagy illat kedvelő vagyok, ezért megkérdeztem azt is, hogy honnan szokták ezeket beszerezni.

Na és ekkor szereztem tudomást a pipereporta.hu oldaláról. Korábban még sosem hallottam róluk, de szeretek új dolgokat kipróbálni és kísérletezgetni, ezért miután a vendéglőből hazaértünk rá is keretem a weboldalra: pipereporta.hu.

A pincér ajánlása nagyon jónak tűnt. Hiszen nem csak nagy termékkínálattal rendelkeznek a különféle illatok terén, de számos más termék is megvásárolható náluk. Mivel hatalmas a kínálatuk, ezért kategóriákra vannak osztva az áruk. Ennek köszönhetően sokkal könnyebb és gyorsabb is lehet az oldalon való keresgélés és vásárlás, hiszen nem kell az összes terméket végig nézni, ha keresel valamit.

Első ránézésre talán nem tűnik átláthatónak az oldal, de ha jobban megvizsgáljuk, akkor már nem is olyan vészes. A legfelső sorban tudjuk a termékkategóriákat kiválasztani, és ha ezzel megvagyunk, akkor onnantól már minden simán megy. Csak tudni kell, hogy mit is szeretnél vásárolni.

Pontosan milyen termékek kaphatók a Pipere Porta oldalán?

Hogy ezt szemléltessem, íme néhány példa, hogy mit lehet tőlük vásárolni: gyertyakészítés alapanyagok, speciális kozmetikai alapanyagok, parfüm és lakásillatosító készítéshez termékek (ez az én kedvenc kategóriám), kence és szappan készítés alapanyagok, szappantöltő forma, fürdőbomba készítés, szilikon lapok, élelmiszerek és még sok más. Ha a többi is érdekel, akkor a honlapon az összes kategóriát és terméket megtalálod.

Mint látható volt a felsorolásból, a Pipere Porta oldalán olyan alapanyagok is megtalálhatók, amik az otthoni szappan, gyertya, kence és fürdőbomba készítéshez szükségesek. Ez nem véletlen. A pipereporta.hu oldalon ugyanis nem csak vásárolni tudunk, de valami újat is tanulhatunk. Az ő segítségükkel elkészíthetjük a természetes összetevőkből álló otthoni használatú termékeinket. Szappant, illetve krémet valószínűleg mindenki szokott otthon használni, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy ezek a mindennap használatos dolgok miből vannak. Ugyanis nem csak az a fontos, hogy mit eszünk, hanem az is, hogy a bőrünk mivel érintkezik. A bőrünkön keresztül is nagyon sok minden felszívódik, ezért erre is érdemes lehet figyelmet fordítani.

illatok

A Pipere Porta oldalán kapható alapanyagokból olyan termékeket tudunk elállítani, amik nem károsak számunkra, és pontosan tudni fogjuk, hogy miből készült.

Ameddig nem találkoztam a pipereporta.hu oldallal, addig nekem se fordult meg a fejemben, hogy ilyeneket készítsek otthon. De miután megláttam, hogy erre van lehetőség, és szinte már csak pár kattintásra van tőlem, akkor nem volt kérdés számomra, hogy teszek vele egy próbát. Nagyon tetszett, hogy egy helyen megkaphatom az alapanyagokat és a készítéshez szükséges tudást is. Ezért amikor megérkezett a rendelésem, ami persze tartalmazott különféle illatokat is, akkor elkezdtem megnézni az oktatóvideókat. Ezek könnyen érthetők, egyértelműek, és akár még egy időben is lehet csinálni a videóval a különféle lépéseket, ha nem szeretnénk semmit elrontani.

Amikor elkészült a Pipere Porta segítségével az első illatos szappanom (mert ugye az illatok sem maradhattak ki belőle), akkor nagyon elégedett voltam. Itthon mindenki megdicsérte, hogy milyen szuper lett.

Úgyhogy a vendéglőben nem csak a pipereporta.hu oldalát ismerhettem meg, de egy olyan hobbit is kaptam tőlük, amiről még csak nem is álmodtam.