Új bojler került a tanyánkra!

Régóta nagy álmom volt az, hogy kitörjek az informatikus életből. Szerencsére a jó fizetés mellett, könnyen kereshet az ember magának való hobbit! Világ életemben szerettem a kertben ügyködni, ezért elég alapvető ötletnek tűnt az, hogy egy kis hétvégi házat vegyek, ahol kicsin egyszemélyes gazdaságomat, kigazdálkodhatom. Tanyának hívom a menedékemet, ahol a zöldség-gyümölcs gazdálkodást és az állattartást művelem. Ha ez nem lenne nekem, biztos vagyok abban, hogy az egyesek és a nullák világában elvesznék, és bús kocka lennék.

Mindenesetre ez nem így van.

Meg van a kis házikó, az egész kellemes földterülettel. Havonta minimum egy hétvégét biztosan ott töltök, ezért kellett a házon is némi újítást megejteni. Kívülről haladtam befelé, mert ha már kijövök vidékre, akkor a szabadban legyek ne a házban. Nagyon príma teraszt csináltam, jókora családi, baráti vacsorákhoz ideális lett! A kégliben csak a fürdőre kellett többet költenem, mert szükségét érezte, a vizes blokk felfrissítésének, hogy legalább egy hosszú szorgos nap végén, egy jó meleg vizű zuhanyt tudjak venni. Nincs is jobb, amikor a tökéletesre melegített víz, az aznapi koszt lemossa az emberről.

Egy 50 literes bojleren gondolkodtam, ami hamar felmelegszik. Nagyobbra nincs szükségem, hiszen nem használnék több vizet, feleslegesen meg ne melegítsük fel a vizet, ne fogyasszuk az áramot. Nem igazán vagyok jártas a témában, ezért körbe kérdezgettem az ismerőseimet, milyen bojlert érdemes vásárolnom és a fontosabb kérdés az, hogy honnan. Alig volt hasznos ötlet, mihez, kihez forduljak ilyen ügyben, amíg az egyik kereső mester kollégám, egy linket küldött e-mailben. A levélben annyi áll ”Átnéztem neked a világhálót és ezt találtam, nem csak vásárolni tudsz, de fel is szerelik!” A villanybojlerbolt.hu-ra vezetett a link, ahol a villanybojler felszerelés benne van a készülék árában. Megnéztem mit tartalmaz az ár, és mielőtt még megrendeltem az oldalon talált Ariston bojler valamelyikét, hívnom kellett egy villanyszerelőt, hogy az elektromos hálózatot építse ki odáig, mert csak akkor tudják üzembe helyezni az új vízmelegítőt.

Egyébként marha jó szolgáltatásnak tartom ezt, mert még nem találkoztam ilyennel, ahol akár már másnap kiszállnak és a rendelt készüléket hiánytalanul felszerelik. Több féle fizetési módot találtam az oldalon. Bár én leginkább az utánvétben bízok meg leginkább, bár az online fizetésnél nincs biztonságosabb az tény.

A rendelés legnehezebb része a bojler kiválasztása volt. Válogattam rengeteget, a minőségi termékek közt, mert olyan jó árban vannak, hogy az ember nem tudja, melyikre csapjon le. Miután végre sikerült, a péntek délelőtt leadott rendelésemet, hétfőn szállították ki és pár óra alatt, be is üzemelték. Meg kell mondanom, ennél kényelmesebb szolgáltatásban rég nem volt részem!

Egyre többet vagyok kinn a telken. Megteremtettem azokat az alap ”luxus” feltételeket, amik kinn tartanak, vagy legalább is oda vonzanak. Lehetséges az is, hogy csak a munkámba gyöpösödök be, de mindenesetre megnőtt a tanyát látogató óráim száma. Ha ennél is többet leszek, ráadásul úgy, hogy valaki (barát, feleség, gyerek,) mindig van velem kint, az 50 literes vízmelegítő lehet kicsi lesz és majd idővel ki kell cserélni. Mindenesetre, ez nem jelent akkora gondot, mert tudom, hogy hova kell fordulni, ha villanybojler cserére lesz szükségem.

Nagyon jó vásárt csináltam szerintem a villanybojlerbolt.hu oldalon. Remek áron jutottam egy minőségi készülékhez. Azóta rengeteg embernek ajánlottam már az oldalt, akinek ilyen jellegű problémája, igénye lett volna. Ilyenkor elmesélem, hogy milyen könnyedén újítottam fel a segítségükkel a vizesblokkom és nyomatékosítom a jó döntésüket mellettük, a kiváló áraikkal!