Toner | Ingyenes Kiszállítás mellett duplán is megéri

Gazdálkodni közel sem olyan egyszerű, mint azt sokan gondolják. Kérdés persze, hogy ki mekkora léptékben teszi, vagy mennyire marad távol a lakott területtől, de az biztos, hogy embert próbáló feladat. Én például elég messze lakom a legközelebbi falutól, várostól meg aztán pláne, így ha valamire szükségem van, azt vagy valamelyik ritka körutam során szerzem be, vagy házhoz rendelem a tanyára. Mivel elég kevés pénzből gazdálkodom, így a Toner | Ingyenes Kiszállítás nélkül nem biztos, hogy belefért volna a költségeimbe, viszont az unokatestvérem ajánlására felkerestem egy nyomtatóalkatrészekkel foglalkozó webshopot, és meg kell, hogy mondjam, elégedett voltam vele.

Mint már mondtam, elég messze élem az életemet a legközelebbi településtől, és ott sem igen van más, csak egy kis vegyesbolt, szóval többször át kell gondolnom, mire van szükségem, mikor útra kelek beszerző körútra. Nos, a nyomtató toner pont nem olyasmi, ami eszembe jutott, ugyanis meglehetősen ritkán kell használnom. Amikor szükség lenne rá, akkor viszont nagyon kell, hiszen a vásárlóimnak itt nyomtatom a számlákat, szállítóleveleket, plusz máskor is jól jön, ha nyomtatni akarnék valamit. Azzal viszont nem számoltam, hogy legutóbb a feleségem egy egész könyvet nyomtatott ki magának, és gyakorlatilag kiürült az egész. Éppen egy szállítmányt kellett útjára indítanom pár héten belül, és elő kellett hozzá készítenem minden hivatalos papírt. Ekkor realizálódott bennem, hogy tehetetlen vagyok, ráadásul az autóm is szervizben volt.

A távolság miatt online tartom főleg a kapcsolatot a rokonaimmal, így a már említett unokatestvéremmel is. Ahogy dühöngtem magamban a helyzeten, írtam neki, hogy városban lakó lévén hátha tud nekem segíteni. Az első tervem az volt, hogy megvehetné nekem a tonert és elküldhetné postán, azonban neki egy sokkal jobb ötlete támadt. Elküldte nekem annak a webshopnak az elérhetőségét, ahonnan a Toner | Ingyenes Kiszállítás mellett rendelhető, ráadásul országosan, és azt tanácsolta, hogy ha van még időm, akkor sokkal jobban járok, ha innen rendelek, mert a futárral valószínűleg hamarabb nálam lesz, mint a postával. Ebben mélységesen egyetértettem vele, úgyhogy kissé félve ugyan, de elkezdtem az ajánlott oldalon keresgélni.

Felesleges volt tartanom tőle, ugyanis rövidesen rájöttem a dolog nyitjára, miszerint a nyomtatóm típusa szerint is megkereshetem a nekem való tonert. Rég örültem ennyire, és meg is találtam, amit kerestem, szóval nem húztam tovább az időt, és azon nyomban meg is rendeltem. Gondoltam, minél hamarabb megteszem, annál előbb itt van, és akkor amikor jön a fuvaros, már csak a szállítmányt és a papírokat kell átvennie, aztán mehet Isten hírével. Még az is feltűnt, hogy nyomon követhetem, hogy áll épp a rendelésem, szóval kíváncsi gyerek módjára fél naponta felnéztem, és megállapítottam, hogy szépen haladnak a dolgok.

A futár, bár nehezen talált ide hozzám, de pár nappal később, körülbelül a megbeszélt időben hozta is a csomagomat, én pedig nekiálltam a nyomtató bütykölésének. Gondoltam, ha a traktort meg tudom szerelni, akkor ez se lehet egy nagy kihívás. Végül a nejemnek is segítenie kellett, mert nehezen boldogultam, végül azonban a helyére került. Toner | Ingyenes Kiszállítás nélkül máshonnan is rendelhető, azonban innen különösen jól jött, minden kis plusz költség egyre nagyobb terhet ró rám, különösen így, aratás előtt, amikor már fogytán a pénzünk. Viszont az unokatesóm hathatós segítségével ez is megoldódott, és útjára engedhettem a fuvarost a szállítmánnyal, hogy aztán végre egy kis pénzmag álljon a házhoz a megrendelőtől.