Jól indul az ősz, az új klímánk is beszerelésre került végre!

Emlékeztek arra, hogy írtam már arról, milyen is a fűtés inverteres klímával? Ezt itt olvashatjátok: http://szenas.hu/gazdasagos-megoldas-a-futes-inverteres-klimaval/.

Itt leírtam, mik ennek az előnyei, miért is jó. Akkor megrendeltük a klímát, de nem számoltunk azzal, hogy nem fog úgy működni, ahogyan szerettük volna.

A lakás nagy és nem számoltunk azzal, hogy a hideg és meleg levegő nem megy át olyan könnyen az egyik térből a másikba, így a szobák, ahova nem vettünk klímát, nem hűlnek le, vagy nem melegszenek kellően fel.

Nem olyan nagy hiba, könnyen korrigálható, csak vennünk kell még egyet.

A hiányzó klímát most máshonnan, a shop.klimaglobal.hu/klima_szereles_37 oldalról rendeltük meg. Azért választottuk ezt az oldalt, mert kifejezetten olcsón lehet most náluk klímához jutni, rengeteg inverteres, hűtésre és fűtésre is alkalmas klíma van náluk.

Ahogyan már korábban írtam, ez egy igen modern és egyébként hatékony módja a fűtésnek. Jobb, mint a radiátor és a gáz. A radiátoros fűtéssel soka gond, mert a radiátorok mindig elromlanak, és nehezen fűtik fel a nagyobb tereket. A radiátor mellett nagyon meleg van, a szoba túlsó sarka pedig hideg. Ez nem így van a klímás fűtésnél.

Szóval, a shop.klimaglobal.hu/klima_szereles_37 oldalról vettünk még klímát. Itt be is szerelik a klímákat, úgyhogy ezzel sem kellett bajlódnunk. Nagyon hamar sikerült időpontot egyeztetni, és minden a legnagyobb rendben volt. Azt ígérték, hogy nagyjából 3 óra lesz, amíg felszerelik, és tartották is magukat az időhöz, nagyon hamar felszerelték a klímát, és nagyon precíz is lett.

Azért is jó még a shop.klimaglobal.hu/klima_szereles_37 oldal, mert nem csak a klíma beszereléssel és eladással foglalkoznak. Hőszivattyúkat, elektromos fűtéseket is árulnak.

Ami pedig még a klímához kapcsolódik az az, hogy a szereléssel és tisztítással is bátran megkereshetjük őket. Tehát megvehetjük náluk a klímát, amit fel is szerelnek, ha megromlik, akkor megszerelik, és ha szükséges, akkor ki is tisztítják. Ez szerintem tök jó.

Szeretem , mikor mindent megkapom egy helyen és nem kell mindenért mást hívni. Akkor nem kell egy telepítő cég, nem kell egy tisztító, nem kell még egy szerelő sem. Elég csak ezzel az egy céggel kapcsolatban lenni.

Ráadásul garanciálisak is a készülékeik, így nem kell tartani a meghibásodásoktól.

Itt van egyébként lehetőség hitelre is vásárolni. Ez szerintem egy szuper lehetőség, hiszen s klímák elég drágák, és sokaknak nincsen pénzük, hogy egyben kifizessék. Így viszont van lehetőségük akkor kézhez venni a klímát, amikor szükségük van rá és élvezhetik a hideget egy forró nyári nap úgy is, hogy még fizetik a részleteket.

Én teljesen elégedett voltam a céggel, sikerült nagyon jó áron egy nagyon jó klímát vennünk, a mit igazi profi módon szereltek fel. Most már nincs olyan szoba a lakásban, ahol ne lenne érezhető, amikor dolgoznak a klímák.