Egy hét vidéken: hiányoznak a fővárosi masszázs szalonok

Fogadást vesztettem tavaly nyáron és ezért le kellett mennem két hét munkára egy alföldi tanyára. Napi szinten foglalkoztam az állatokkal, takarmányoztam őket, cseréltem a vizüket és lapátoltam az ürüléket. Térdig érő csizmában és hosszú ruhában voltam a 40 fokban, akkor értettem meg milyen nehéz dolog a mezőgazdaságban dolgozni. Hatalmasat nőttek a gazdák a szememben, én nem tudnám ezt egy életen át csinálni. Annyira megszoktam már a főváros nyújtotta kényelmet és szolgáltatásokat, hogy egész ottlétem alatt arra vártam, hogy újra meglátogathassam a kedvenc szalonomat, a Karma Thai Masszázs szalont.

Minden este a karmathaimasszazs.hu oldalt nézegettem, hogy felidézzem a szép időket, amikor minden héten meglátogattam a csodát tevő Hölgyeket, hogy megmasszírozzák az elfáradt izmaimat és új életre kelhessek általuk. Legalábbis akkor még azt hittem, hogy a 8 órás irodai munka jelenti a fáradalmat, a váll és hátfájást. Hatalmasat tévedtem, másra sem tudtam gondolni a két hét alatt, mint arra, hogy elmenjek majd egy thai masszázsra, ahol elfelejthetem ezt a fárasztó kényszernyaralást.

Még az alföldi tartózkodásom alatt lefoglaltam az időpontomat a hatodik kerületi szalonba, hogy már a visszatértem másnapján elmehessek és feltöltődhessek. Be kell vallanom, hogy sosem esett még olyan jól masszázs, mint akkor. Amint hazaértem a tradicionális thai masszázsomról még mindig éreztem magamban egy kis izomgörcsöt és fáradtságot, bár sejthető volt, hogy egy alkalom nem fog azonnal varázslatot tenni. Bár, hogy őszinte legyek, 200%-os energiával távoztam már az első masszázs után is.

Felütöttem hát otthon a karmathaimasszazs.hu-t, hogy emlékeztessem magamat arra, hogy milyen masszázsokat is lehet igénybe venni. Én általában mindig az olajos hátmasszázsra megyek, viszont most találtam egy olyat az oldalon, hogy herbál masszázs. Gyógynövénykeverékkel masszíroznak az extra jótékony hatás érdekében, aminek külön örültem, hiszen pont erre volt most szükségem – egy energiabombára.

Le is foglaltam a következő időpontomat, másfél hét múlva meg is jelentem. Minden várakozásomat felülmúlta a masszázs! Úgy feltöltődtem, hogy már szinte vágytam vissza a tanyára, annyi felesleges energiám lett hirtelen. Kedvem támadt szénát hányni, úgy tovaillant minden fájdalmam, aztán eszembe jutott, hogy mennyire hiányzik az én megterhelő 8 órás irodai munkám, így nehéz szívvel, de megváltam az újabb tanyai kalandtól. Minden esetre nagyon tanulságos volt és mindenkinek ki kellene ezt próbálnia legalább egyszer az életben.