Babakocsigyár a nyerő, tudtam meg meggyszedés közben.

Múlthéten kint voltunk a nagyszüleimnél meggyet szedni. Ez egy rituálé a családunkban, minden nyáron összegyűlünk, és együtt szedjük le a kert termését, hát így tettünk most is. Nagyon szeretjük ezeket az alkalmakat, mert ilyenkor összegyűlik a család apraja-nagyja, és egy igazi kis ünnepség kerekedik, az amúgy igazán hasznos tevékenységből.

Jó sokan vagyunk. Nekem 4 testvérem van, de apámék például 8-an vannak tesók, és még mindegyikük él szerencsére. És persze jönnek az ő gyerekeik is, így szép kis csapat gyűlik össze. Míg a férfiak a fára mászva ügyeskednek, addig mi lányok már elkezdjük a befőzést, szörpöt, lekvárt készítünk, és közben megosztjuk egymással a gyermekneveléssel, háztartás vezetéssel kapcsolatos hasznos információkat.

Most is nagyon hasznos információkkal lettem gazdagabb, hiszen a sógornőm elmondta, hogy rábukkant egy nagyon szuper kis boltra Csepelen, ahol laknak. A babakocsigyár prémium minőségű babakocsikat készít, ők is onnan vásárolták az övéket. Elmesélte, hogy bár magasabb árkategóriába tartoznak a babajárgányok, de nagyon is megéri a befektetést, hiszen elképesztően praktikus darabokról beszélhetünk, és nem csak nagyon könnyűek és modernek ezek az eszközök, de nagyon biztonságosak és stílusosak is egyben. Az övék például egy 3 az egyben típusú, így lebontva, kiszámolva már nem is minősül drágának, és egy úttal letudtak 3 szükséges vásárolni valót.

Mivel augusztusra vagyok kiírva, és a babakocsi vásárlás még szerepel a hátralévő teendők listáján, nagyon örültem ennek a hasznos információnak. Mikor hazaértünk, meg is mutattam a páromnak a weboldalt, és meg is beszéltük, hogy mi is innen fogunk választani, mert első gyerekről lévén szó, megéri a befektetés, és mivel tervezünk még két babát, így hosszútávon kell gondolkodnunk, egy ilyen minőségi babakocsi pedig biztosan nagyon jó szolgálatot tesz majd nekünk és a gyerekeknek. Azt is megbeszéltük, hogy valami unisex színt választunk, így mind a 3 gyereket biztosan ki tudja majd szolgálni a babakocsi, ha lányok lesznek, ha fiúk. Jövő héten el is megyünk az üzletbe, és körülnézünk. Még most kell ezt elintézni, mert amekkora már most is a hasam, egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy pár héten belül egyáltalán fel tudok állni. Ha nem tudnám, hogy nem, azt hinném, ikreim lesznek a kinézetemből adódóan. Bár az sem lenne akkora baj, hiszen egy úttal letudhatnánk két gyereket, és az oldalon nagyon szuper iker babakocsikat is találtam.

Végül is a családban van hajlam ikerszülésre, így még az is lehet, hogy következő körben úgy sülnek el a dolgok. Addig is nézegetem az egyszemélyeseket. Csak azt nem tudom eldönteni, hogy drap legyen, vagy halványkék. Abban bízom, hogy személyesen majd könnyebb lesz eldöntenem, mert így a weboldalon található képek alapján, szívem szerint hazahoznám mindet. Na majd meglátjuk, és ha megvan, mindenképpen beszámolok, melyik lett a nyertes.