A vidéki élet számunkra kifejezetten jövedelmező

Nagyon jól megy a gazdaságunk. Sosem gondoltam, hogy vidéken fogok élni, és gazdaságot fogunk vezetni, azonban valahogy így hozta az élet, és én ennek nagyon örülök. Régen mindenképp nagyvárosban szerettem volna élni, idegesített a falu csöndje. Most azonban nem tudom egy zajos városban elképzelni az életemet, imádom a békés, gyönyörű tájakat, a friss levegőt, a saját magunk által megtermelt zöldségeket, gyümölcsöket. A vidéki élet azonban nem csak kellemes hangulatú, hanem számunkra elképesztően jövedelmező is. A gazdaságunk egyre növekszik, ezzel egyidejűleg pedig a pénztárcánk is egyre vastagabbá válik.

A jó anyagi helyzetünk miatt megengedhettük magunknak, hogy felújítsuk a házunkat. Kezdetben csak kisebb renoválásokat terveztünk, azonban annyira belemerültünk, hogy szinte nem maradt egy olyan része sem az épületnek, amin nem változtattunk valamit.

A felújítások miatt természetesen jóval magasabb lett az amúgy is impozáns ingatlanunk értéke. De ez nekünk igazából nem is fordult meg a fejünkben. Az egyik kedves barátnőm hívta rá fel a figyelmemet, hogy nem ártana lakásbiztosítást kötnünk a házra, hiszen ha bármi történne, nagy anyagi kárunk is keletkezhetne. Hirtelen elszégyelltem magam, hiszen mindig büszkén gondolok arra, hogy én mindenre gondolok, minden téren alapos vagyok. Ez azonban nem így volt, hiszen a lakásbiztosítás sosem jutott korábban az eszembe.

A gazdaság körül így nyáron nagyon sok a teendő, kevés szabadidőnk marad, emiatt megkértem a barátnőmet, hogy ajánljon egy jó lakásbiztosítást, aminek online felülete is van, és a weboldalon keresztül meg is lehet kötni a lakásbiztosítást.

A barátnőm a számára már bevált Pannon Safe biztosítótársaságot ajánlotta. A társaság weboldalán a lakásbiztosítás kalkulátor 2019-ben már elérhető. A kalkulátor a lakásbiztosítási szerződés közvetlen ügyfél általi létrehozására szolgál biztosításközvetítő segítségével. A kötési folyamat során a biztosítócég egyik munkatársa a portálon kínált biztosítási termékek vonatkozásában szakmai segítséget nyújt az ügyfeleknek, így könnyebbé teszi a lehetőségek közüli választást. Az online felületen részletes tájékoztatás érhető el, így akár még könnyebb is így informálódni, mint személyesen, hiszen így jobban át lehet gondolni a dolgokat, többször át lehet olvasni az információkat. A biztosítótársaság által kínált csomagok a következő alapkockázatokat mindenképp tartalmazzák: árvíz, felhőszakadás, földcsuszamlás, földrengés, hónyomás, idegen jármű ütközése, idegen tárgy, ismeretlen építmény rádőlése, ismeretlen üreg beomlása, jégverés, kő- és földomlás, robbanás, tűz, vihar és villámcsapás. Mindemellett a különböző kiegészítő biztosítások által az egyedi igényekhez lehet szabni a kockázatviselést.

A lakásbiztosítási csomag pontos meghatározása után már csak az ingatlan adatait, valamint a személyes elérhetőségeket kell megadni, aztán már kész is. Lakásbiztosítást az általános vélekedéssel ellentétben nem csak a tulajdonos kötheti meg, hanem valójában bárki, aki érdekelt az ingatlan megóvásában. Az online szerződéskötés pedig nagyon egyszerűvé teszi ezt, ezáltal elképesztően hamar, és egyszerűen biztonságban tudható a ház.

A lakásbiztosítás kalkulátor 2019-ben számomra tökéletes lehetőség a lakásbiztosításom könnyed megkötésére.